Over ons

Over ons

Uw persoonlijke advocatengids Advocaten Juristen Nederland is hét knooppunt tussen u en de advocatenkantoren bij u in de buurt. Of u nu op zoek bent naar een geschikte advocaat of achtergrondinformatie zoekt over de verschillende rechtsgebieden huurrecht, letselschade, strafrecht, arbeidsrecht, erfrecht of familierecht (echtscheiding). Via AJN vindt u binnen enkele klikken de informatie of advocaat die u zoekt!

Een advocaat levert maatwerk. Door het grote aantal verschillende rechtsgebieden kan het vinden van een juiste advocaat bij u in de buurt een lastige opgave zijn. Wij helpen u hier graag bij. Via het bovenstaande formulier brengen wij u in contact met een advocaat die gespecialiseerd is in het door u geselecteerde rechtsgebied.

Waarom AJN?

Advocaten Juristen Nederland is een onafhankelijke website die dient als ontmoetingsplek tussen consumenten en advocaten. Boordevol achtergrondinformatie over de diverse gerechten, terminologie en het laatste nieuws.

U bent advocaat en wilt lid worden

Lid worden van ons netwerk is kosteloos en eenvoudig. Door te klikken op aanmelden kunt u zich met een paar stappen eenvoudig aanmelden. Wij brengen u vervolgens in contact met consumenten uit uw regio.